Om TreatTime.dk

My first ice cream.

Peter fortæller:

”Ideen tilTreattime.dkopstod i forbindelse med, at min kone oprettede sin virksomhed, hvor hun tilbyder forskellige former for alternativ behandling og holdtræning.Da hun skulle starte virksomheden, var hun mest interesseret i, at koncentrere sig om sine behandlinger og de former for holdtræning, hun ville tilbyde.”

Rasmus fortæller:

”Vores erfaring er, at det kræver tid og meget forgæves arbejde at oprette hjemmeside, finde ud af hvorledes bookinger skal administreres, hvordan man kan modtage betalinger og ikke mindst at gøre opmærksom på sig selv i en onlineverden, som kan være svær at forstå.Vi har derfor i samarbejde med dygtige programmører udviklet Treattime.dk, som gerne skulle indeholde de behov, som alle små udbydere af behandlinger og events har. Her kan brugeren inden for få minutter oprette en profil med annoncer og være klar til at koncentrere sig om det de virkelig brænder for; at behandle, lave kurser, uddannelser eller workshops.”

Treattime.dk har en avanceret søgemaskine. Du kan f.eks søge i dit lokalområde efter en specifik behandlingsform eller en spændende workshop/event. Du kan med få klik booke og betale for din tid hos behandleren eller event-afholderen.For at Treattime kan køre rundt økonomisk, opkræves der en kommissions-fee på 3,99% dog mindst5 kr. Det betyder at alt er gratis påTreattime.dk`s platform, og kun gennemførte transaktioner fra kunderne har den lille administrationsudgift, på samme måde som f.eks Airbnb.For alle behandlere har vi gratis kommissions-fee de næste 3 mdr, indtil d 1/8-2020.

Rasmus og Peter
Treattime.dk